Alopecia areata Håravfall

august 23, 2012 Posted by Bjørn Olsen

På hvilket nivå bør en fyr vokse til å være bekymret? Å komme i gang, er det viktig å huske at håret på hodet går som et resultat av sin individuelle naturlig syklus like mye som din høyde og muskel vekst. Noen spedbarn er født med tykk svart hår som blir til blond. De fleste blonds av naturlige midler mørkere i brunetter med voksenlivet. Leder av hår som du hadde i betydelig college slett ikke var det ferdige løsningen. Selv om du ikke kompetanse utfordringer med tynning låser, vil håret ditt mønster endre inn i det som kalles et «modent hårfestet.» Din moden hårfestet vil mest sannsynlig bli større på sidene enn i sentrum, og mens dette er ofte referert til som en «viker» hårfestet, anser jeg at «moden» er en mye mer korrekt betegnelse-hjelper oss til å se denne alter som en organisk progresjon og gjør det mulig for oss å unngå å hoppe til den konklusjon at absolutt skallethet er nært forestående! (Du ønsker ikke å være «umoden» gjør du? See-det er alt i mind-set!)

Likevel, for noen menn, det er andre problemer utover modning hårfestet. Merke en forbedring i alle naturlige syklus av Shedding er normalt en grunn til alarm. Hvis du observerer dette symptomet, og får å være bekymret, vil jeg anbefale vise et hår reduksjon spesialist som kan utføre en baseline måling av håret tykkelse. Denne teknikken-vanligvis betegnes hodebunnen kartlegging for miniatyrisering-vil gi deg et kvantitativt mål for enhver tynning. Ikke begå all din tid stirrer i speilet, gjetter hvorvidt du se en variant. Håret ditt vil ha forlagt 60% av diameter av den tiden en bedre er synlig. Denne testingen vil demonstrere hvorvidt eller ikke håret ditt er helt miniaturizing. Hvis det er, så har du alternativet å starte reseptbelagte medisiner omgående. Forskning viser at hår reduksjon medisiner er mest effektiv på å unngå ytterligere mer miniatyrisering, ganske enn ved re-økende hår. I enkle termer, er det mindre vanskelig å beholde dine lokker tykkere enn å forsøke og reversere betydelig hårtap.

Det er normale taktikk for å slutte balding avhengig av indusere av hår reduksjon problemet. Folk går skallet på grunn av en mengde aspekter som hormoner, sykdom, vitaminmangel, vanlig mannlig eller kvinnelig mønster baldness og stress. Bestemme roten resultere i av situasjonen kan føre til ideelle løsninger.

Hvis balding er forårsaket av hormoner, kan organiske erstatninger muligens bli foreslått å ta opp utfordringen. Hvis en helse-og fitness utfordring er å skape tap av hår, deretter behandling at sykdom vil også avslutte hårtap. Mangel på essensielle vitaminer som B-vitaminer, vitaminer A, C og E kan også føre til tynt hår.

Jeg har vært håndtere hår reduksjon for en lang tid.

About Bjørn Olsen

Jeg er allmennlege i Oslo. Min spesielle interesse er behandling av erektil dysfunksjon.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *