Alopecia. Propecia (Finasteride) medisin for å stoppe alopesi hos menn

september 27, 2011 Posted by Bjørn Olsen

Alopecia er egentlig en medisinsk betegnelse på mennesker som har hårtap i kroppen, spesielt i hodet som kan senere føre til skallethet. Imidlertid kan alopecia være forårsaket av en rekke årsaker.

AlopesiDet er flere faktorer som kan utgjøre i alopecia. Blant kvinner, kan tap av hår være forbundet ved å ta p-piller og mangel på jern i kosten, spesielt over lang tid.

Dessuten er det forskjellige typer alopecia en person lider av sykdom kan få. Den vanligste typen Alopecia er Alopecia areata. Denne typen alopecia skjedde i bare én del av kroppen, vanligvis fra hodebunnen. Jeg synes å være en liten flekk skallethet på hodet til den berørte personen.

Dessuten er denne typen alopecia ikke smittsomme bit dette er arvelig. I tillegg er det en tvil om at alvorlig angst og stress er de viktigste faktorene i denne sykdommen, selv om det ennå ikke er bevist.

En annen type alopecia er Alopecia diffusa. Det er preget av tynt hår og er forårsaket av avbryte syklusen av follikulær anagene eller telogen fase. Med denne typen alopecia, er bare scalps påvirket.

Dette er noen av de typer alopecia at en pasient kan oppleves.

Håravfall forårsaket av arv er ikke kureres, men det kan kontrolleres. Det er et spørsmål om hvordan vil en bestemt person smittet med sykdommen skal håndtere denne saken deretter. Det er alltid en vurdering om hvordan en person kan komme overens med denne sykdommen. Riktig og hensiktsmessig intervensjoner på alopecia for å dempe dens virkninger.

Videre, riktig utdanning og kunnskap om sykdommen er nødvendig å være kjent for alle å hindre alopecia oppstår. Dersom en person allerede har alopecia, må vedkommende kjenne alle nødvendige tiltak for å opprettholde og forlenge livskvalitet.

Propecia (Finasteride) er en kraftig medisin for å stoppe alopesi hos menn i alle aldre.

About Bjørn Olsen

Jeg er allmennlege i Oslo. Min spesielle interesse er behandling av erektil dysfunksjon.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *