Din ultimate guide til Propecia? populær hår tap behandling

august 9, 2012 Posted by Bjørn Olsen

Hvis du er lei av å dekke ditt skallet flekk med en lue, så du er ikke den eneste. Det finnes millioner av mennesker over hele kloden som mister håret på en daglig basis og etter den tid de er 50, er de allerede skallet. Statistikken viser at rundt 50% menn opplever arvelig hårtap grunn som du frykt for å se mindre attraktive enn andre. Du kan ha variasjon med klær eller vekt, men du er ikke igjen med mange alternativer når det gjelder å skjule din stadig økende skallethet. Mann mønster baldness, også kjent som androgen alopeci, er den vanligste formen for hårtap.

håravfall og skallethet er generelt sett på som en del av aldringsprosessen. Imidlertid kan mannlig mønster baldness starte når som helst ettersom det oppstår på grunn av genetisk følsomhet av hårsekkene til et hormon som kalles dihydrotestosteron (DHT).

Dette hormonet frigjøres i kroppen din når det mannlige hormonet – testosteron brytes ned. Dermed er DHT et biprodukt av testosteron som har evnen til å påvirke hårsekkene. Denne typen hårtap følger et bestemt mønster der tynning av håret begynner på kronen og i tempelet, til skallet flekk møter i midten og en hestesko struktur er dannet.

krympende av hårsekkene kan også oppstå på grunn av andre faktorer som depresjon, inntak av giftig stoff, stress, angst, hormonell ubalanse, aldring, nervøse lidelser, skader og svekkelse. Mann mønster er en genetisk syndrom, og derfor ikke kan bli kurert helt. Imidlertid kan det behandles og ytterligere tap av hår kan bli stoppet ved hjelp av en oral medisin som kalles Propecia.

Det er den første og den eneste klinisk bevist oral medisiner som effektivt kan behandle tilstanden av mannlig mønster baldness. Den primære aktive komponenten er Finasteride som virker ved å hemme omdannelsen av testosteron til DHT. Hvis mengden av DHT i kroppen kan holdes i kontroll, opplever du mindre håret falle ettersom hårsekkene er ikke lenger å bli påvirket. Noen av de mulige bivirkningene av denne medisinen er kløe, utslett, hevelse i ansikt og lepper, smerter i testiklene området og utløsning problemer.

Propecia har vist seg å være nesten 100% effektiv i å forebygge hårtap. Det er mange menn som selv opplevde vekst av nytt hår i bare noen måneder. I tillegg til å bruke dette gunstige medisiner, bør du også satse på å lede et stressfritt liv stil å vitne mer synlige resultater. En enkelt tablett av Propecia bør tas hver dag med eller uten mat. Den er bare tilgjengelig i en dosering styrke 1 mg. Du kan kjøpe denne medisinen fra noen av de registrerte legemidler på Internett etter en rask online konsultasjon med sertifisert lege. Det er viktig å fullføre hele kurset av medisiner for å se gode resultater. Hvis du avslutte behandlingen i løpet av behandlingen, vil framgangen denne medisinen stoppet opp og alle fordelene vil bli reversert i 12 måneder.

Du kan hente legit Dutasteride herfra (hvor jeg får nesten alle mine meds, inkludert finasterid, ingen Rx nødvendig) – i-recommend.net nøyaktig hva jeg bruker, hvordan jeg bruker det, hvorfor jeg bruker det og de kliniske studiene bak det, eliminerer mer om hvordan du bestiller Dutasteride-www.hairlossfromsteroids.com Dutasteride både Type I og Type I DHT. I teorien vil dette gjøre det effektivt mot noen anabole steroider og det mest effektive sammensatte for å drepe DHT som festes hodebunnen hårsekkene. Jeg har ikke prøvd det men i 2004-2005, brukte jeg denne dutasterid som ikke var reell. Det viktigste som bekymrer meg er at halveringstiden er 4 uker lang.

Hvis du skulle noensinne å slutte å ta den, på grunn av bivirkninger, vil det ta litt tid å få ut av systemet ditt. Halveringstiden av finasterid er 12 til 18hours, gjør den en «tryggere» compound.  I en klinisk studie publisert i «Journal of American Academy of Dermatology,» den 1mg standard håravfall dosering finasterid ble utkonkurrerte av 0,5 mg standard hårtap dosering av dutasterid, ~ 20% mer effektiv på å oppmuntre Etterveksten og bevare hår ( 24 uker = 94,6 hår steget (0,5 mg dutasterid) vs 75.6 hår gevinst (1mg finasterid). Video Innhold 00:00 Introduksjon 00:10 Dutasteride er lik finasterid (oral DHT drapsmann) 00:50 Finasteride hemmer bare type II DHT, dutasteride dreper PURIFINERE 01:10 Finastetide dreper bare DHT som kommer fra testosteron. ё

About Bjørn Olsen

Jeg er allmennlege i Oslo. Min spesielle interesse er behandling av erektil dysfunksjon.

19 Responses to Din ultimate guide til Propecia? populær hår tap behandling

 1. superavacado says:

  Chris, kan du innboks meg og la meg vite om din HT erfaring og alt. Jeg tenker på å få en, men ikke har noen direkte informasjon eller noen å snakke med. Hjelp en bror ut.

 2. asukez says:

  ja det er faktisk sant, men hør på historien min. jeg ikke gjør reklame eller noe. så min historie er hvorfor er det ikke et stoff eller injeksjon som gjør vårt håret motstandsdyktig til DHT som hår på ryggen vår, så vi ville ikke trenger å blokkere DHT med Propecia og vi ville ikke ha slike gale bivirkninger, vennligst spre dette hvis du er enig

 3. QuietStorrm860 says:

  forhåpentligvis de gjør et stoff til bare hemme type 1 DHT ….. som synes å være den som forårsaker hårtap. senking type 2 kan ha negative seksuelle bivirkninger hos noen mennesker

 4. HairLossFromSteroids says:

  hei UA-ikke i det lange løp, i min mening. to ganger i året (inkludert akkurat nå) Jeg har store tid Shedding som går videre. Den varer i 5-6weeks og deretter avtar. Det er ikke på grunn av minoxidil, eller noe minoxidil kan forhindre. det skjer bare, og det vokser ut igjen en måned senere. Du må holde på minoxidil likevel.

 5. UnderArmour331 says:

  Hei mann jeg vet dette er off topic, men jeg lurte på om minoxidil mister sin effektivitet og Shedding skjer igjen?

 6. HairLossFromSteroids says:

  Hei mann jeg har bestilt derfra de siste 14 månedene med min CC, og flere forskjellige meds (som jeg har en Rx for, selv om du ikke trenger en) … aldri noen problemer. Plus forbindelsene var definitivt legit. CC er definitivt tryggere enn WU i min mening.

 7. asifmir1981 says:

  hei mann nettsiden du har lagt ut for å få meds dens virkelig legit og youve bestilt gjennom dem før med kredittkortet ditt? det er bare skummelt hvor de ikke tar western union sette ur kredittkort gjennom virker skummelt ….

 8. HairLossFromSteroids says:

  im ikke sikker på hva du mener Matt .. linken ovenfor burde ha 100pct legit Dutasteride. Jeg har ikke brukt det, men jeg har kjøpt ca 15 forskjellige ting fra at apotek og de har alle vært stor

 9. HairLossFromSteroids says:

  hei, er det litt dyrere som du sa, har koblingen i beskrivelsen den for ca $ 1 til $ 1,50 en dag om

 10. xfdxfdxfdxfdxfd says:

  dutasterid høres veldig lovende, men det er så dyrt for tiden .. en måned dutasterid = 6 måneder finasterid pris klok. Jeg hørte noen rykter om at dutasteride patent eller opphavsrett eller hva er utløper snart, og da generika vil dukke opp overalt … håper det. Jeg ønsker ikke å komme tilbake på uten noen sterk beskyttelse denne gangen

 11. Matthew Tyrie says:

  Sorry bro også jeg er fra Australia Jeg vet ikke om at endringer mye?

 12. Matthew Tyrie says:

  Hei Chris, Great video kompis. Jeg satt igjen med ett spørsmål om produktet Dutasterid (Avodart) Du nevnte to ganger å få det fra en pålitelig kilde som det er noen falske versjoner av dette produktet flyter rundt.Jeg fikk en leger script for dette produktet, slik ville mitt lokale apotek selge riktig ting? Sikkert de ville ha til under regelverk som dette er en legit apotek.Kunne du utvide litt mer på dette? Bør jeg bare kjøpe dette Avodart produktet fra den anbefalte linken?

 13. yoshawn2002 says:

  Betyr Hairomega 3-i-ett arbeid? Thx

 14. HairLossFromSteroids says:

  dette er et godt spørsmål, og alt jeg kan si er-dette vil variere så mye fra person til person for meg å generalisere. for eksempel, noen gutter (som oss) er mye mer utsatt for DHT bivirkninger, som hårtap. På den annen side, noen gutter mye mer tilbøyelig til å østrogen bivirkninger, som gyno. noen gutter er utsatt for begge deler, oftest gutter er utsatt til minst ett.Vet ikke om Generics24?

 15. HairLossFromSteroids says:

  haha nei, sitt helvetes hot i LA akkurat nå! 🙂

 16. copperhead88 says:

  hvorfor u ser så svett på nesten hver eneste video? du får hetetokter fra å bruke propecia?

 17. CBAstro11 says:

  Hei Chris! Som mange mennesker får bivirkninger fra å blokkere DHT bare, det er en teori som sier: «T er din venn og Østrogen er din fiende».Noen gutter får høyere Østrogen-verdier fra blokkering DHT bare (Finasteride, Dutasteride, spiller ingen rolle) – som resulterer i libido problemer og østrogen-indusert fett storages … De som blokkerer litt av østrogen sin rapport færre sider og bedre effekt på deres frontal hårvekst.Hva synes du om det? -Btw:. Hva synes du om Generics24?

 18. HairLossFromSteroids says:

  faen, ja jeg tror det er effektivt .. kanskje altfor effektiv for noen gutter. Du kan ta en AI (anti-østrogen) for å stoppe det, men det måtte være en hverdagslig ting. Gutter som er på høyere nivåer av testosteron, eller ikke er utsatt for østrogen bivirkninger er de beste dutasterid kandidatene.

 19. HairLossFromSteroids says:

  Bro-somethings rart, endret jeg koblingen til deres annet nettsted (nøyaktig samme meds), men prisen er høyere, men de tar visa. Bare fire dager siden jeg bestilte noen finasterid på dette nettstedet og brukt mitt visum. Sjekk ut den nye koblingen, dens dyrere … liksom det ser ut som din kommer til å få Rx Dutasterid (Avodart). jeg se nærmere på dette lenger, jeg stoler på dem, men dette eCheck for USA er BS.Koblingen har et nettsted der du kan få legit dutasterid nå og brukt Visa hvis du likerTakk for at du forteller meg

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *