Generic Propecia kjøpe online

mai 6, 2015 Posted by Bjørn Olsen

Introduksjon

Propecia er et produkt som brukes i behandling av hårtap. Androgen alopeci (mannlig mønster skallethet) er den viktigste årsaken til hårtap hos menn. Dette kravet kan skje på et tidlig alder Allerede før 21 år, men mange menn opplever denne type hår i en alder av 80 år. Den store utløsende agent av skallethet er det mannlige hormonet dihydrotestosteron qui forårsaker effekter på hårsekkene hovedsakelig lokalisert i toppen, kronen og forsiden av hodebunnen. Dette hormonet fører til hårsekkene å krympe avhandling i størrelse i lengde og diameter Både. Det aussi forkorter vekstfase av hårsekkene i stand til disse.

Generic Propecia kjøpe online

Generic Propecia kjøpe online

Farmakologi

Virknings Dette produktet er gjennom blokaden av enzymet 5-alfa reduktase qui est involvert i omdannelsen av testosteron til dihydrotestosteron. Dette reduserer nivåene både i blodet og i hodebunnen gull Forhindrer dannelsen av dihydrotestosteron dermed forebygge hårtap. 1 mg / dag med generisk Propecia reduserer serumnivåene av dihydrotestosteron med nesten 75%.

Farmakokinetikk

Produktet blir vanligvis Oralt administrert som en enkelt daglig dose (1 mg). Det metaboliseres i stor grad i leveren. Produktet kan krysse placenta May dermed det fører til effekter på mannlig foster Utvikling.

Bivirkninger

Propecia behandling av hårtap kan tas oralt for som en måned for å hjelpe en se hvor godt han / hun kan tolerere produktet. De få bivirkninger forbundet med administrasjon av dette produktet er vanlig i begynnelsen av den første behandlingen. Effektene forsvinner når kroppen din system Etterpå justerer seg selv. De vanligste bivirkningene inkluderer Erfaren mai; erektil dysfunksjon, redusert libido, er reduksjon i volumet av ejakulatet, hemming av kroppen hårvekst. Personer med leverfunksjonsproblemer shoulds først søke hjelp fra en lege før du starter dosering.

Bivirkningene

  • Anmeldelser De vanligste skadevirkninger inkluderer brystforstørrelse, ømme bryster leppene, overfølsomhetsreaksjoner som elveblest, utslett, testicular smerte, kløe, hevelse i ansiktet, samt hevelse i lepper. Produktet har australier fører Nedgang i serum prostata spesifikt antigen.
  • Bail
  • Produktet kan årsaker redusert fruktbarhet hos menn Noen Hovedsakelig på grunn av en reduksjon av sædkvalitet. Produktet er kontraindisert hos gravide kvinner.

Tips om bruk av Propecia

Konsistens – produktet shoulds tas 1mg per dag uten å hoppe over dager, tilpasset dosering, doble opp doser avhandling som i mai fordi mer skade på kroppen din.

Tålmodighet – produktet tar tid å gi de forventede resultater Hovedsakelig Etter 4 til 12 måneder.

About Bjørn Olsen

Jeg er allmennlege i Oslo. Min spesielle interesse er behandling av erektil dysfunksjon.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *