Gjenopprette tilliten med Propecia

august 20, 2012 Posted by Bjørn Olsen

Du begynner å innse viktigheten av hår, når du begynner å miste den. Håravfall har blitt et stort og vanlig problem med menn nesten alle aldre. Tidligere var det en tro på at å miste håret oppstår bare som en del av aldringsprosessen. Men i dag selv unge menn lider av dette problemet. Får mistet håret tilbake og hindre ytterligere håravfall er mulig med klinisk bevist muntlig medisiner.

Det kan være mange faktorer som kan føre til krymping av hårsekkene som aldring, inntak av giftige stoffer, stress, depresjon, angst, hormonell ubalanse, nervøse lidelser og skader og nedskrivninger. Mannlig mønster skallethet er den vanligste form av hår tap som følger et bestemt mønster for å miste hår. Viker av håret linjen starter fra pannen og gradvis du opplever thinning av hår på kronen og ved tinningene.

Over en periode, kan du se dannelsen av en hesteskoform. Det oppstår på grunn av genetisk følsomhet av hårsekkene til et hormon som kalles dihydrotestosteron (DHT). Mann mønster baldness, også betegnet som androgen alopeci, kan starte i tidlig alder på grunn som du sitter igjen med en skallet krone av dine midten 40-årene.

dihydrotestosteron (DHT) er et biprodukt av en mannlig hormon som kalles testosteron. Når DHT er til stede i overflod, resultatet de i krympende av hårsekkene til en grad at de ikke klarer å erstatte tapt hår. Mann mønster baldness kan ikke kureres permanent som det er en genetisk lidelse. Imidlertid, kan det behandles effektivt med hjelp av en oral medisin kjent som Propecia. Det er den eneste klinisk bevist medisiner som kan behandle mannlig mønster baldness og forhindre at ytterligere tap av hår.

Propecia piller inneholder finasterid som sin viktigste aktive ingrediensen, som fungerer ved å begrense dannelsen av dihydrotestosteron (DHT) fra testosteron. Hvis utgivelsen av DHT er begrenset i kroppen, gjør hårsekkene ikke krympe, og du kan oppleve mindre hår tap. Dette oral medisin har vist seg å være ganske effektive i å forebygge hårtap. Faktisk rapporterte mange menn veksten av nye hår også. En stress-fritt liv i kombinasjon med denne medisinen kan bidra føre til synlig hårvekst i måneder.

En Propecia pille bør tas hver dag, med eller uten mat. For et effektivt resultat, er du pålagt å ta pillen samme tid hver dag. Hvis du vil slutte å ta denne medisinen i mellom, går hodebunnen til det normale nivået av skallethet løpet av en periode på 12 måneder. Hvis du glemmer å ta en pille en dag, i stedet for å ta en ekstra dose konsultere legen din umiddelbart. Du kan kjøpe denne medisinen fra noen av de registrerte online klinikker. Denne medisinen ikke forårsaker mange alvorlige bivirkninger normalt, men noen mulige bivirkninger er kløe, hevelse i lepper eller ansikt, kviser, redusert sæd produksjon, erektil dysfunksjon og lav libido.

Kelly Kites skriver artikkel om ulike helserelaterte problemer som . Ut av mange arbeider av henne, er en på informasjon hår tap behandling som Propecia.

www.dhtcream.com I tillegg til å snakke om DHT indusert genital vekst jeg har lagt merke til så langt, jeg også diskutere hårtap som en bivirkning av DHT. DHT blokkere behandlinger for hårtap inkluderer Proscar / Finasterid, men disse blokkere DHT systemisk (som ville forstyrre min mål genital vekst.) Jeg også lurer på om disse negativ innvirkning virilisering generelt. Jeg adressering DHT-assosiert hårtap topically ved å bruke så Palmetto skjær til hodebunnen min daglige.

About Bjørn Olsen

Jeg er allmennlege i Oslo. Min spesielle interesse er behandling av erektil dysfunksjon.

16 Responses to Gjenopprette tilliten med Propecia

 1. shiromori says:

  Det var ikke en feil. Plakaten er en transman. Da han sa han hadde en hysterektomi, var det akkurat hva han mente.

 2. concerned11 says:

  HOLD DEG UNNA PÅ STOFF Propecia!Jeg brukte dette stoffet i 2000 for 6 måneder og det førte meg PERMANENT seksuell dysfunksjon!Denne horror har skjedd med mange andre menn også.Tror ikke studien-nummer blir presset av Merck.FDA har utstedt en svart boks advarsel mot dette stoffet!Hvis du har hårtap, bare barbere hodet og trene. Ikke ødelegge livet ditt ved å gå på Finasteride, som jeg gjorde!

 3. Squeegee33 says:

  Noen her prøve andractim for gynecomastia? Jeg har hatt gyno for 8 år nå på grunn av puberteten og tenker på å ta andractim.

 4. babybunnies says:

  Bare for korreksjon, menn får en vasektomi, kvinne får en hysterektomi.

 5. sovageek says:

  Sende noen flasker av DHT til meg i USA! Jeg bryr meg ikke om MPB hår ting som MPB er attraktive. Jeg fikk penger. Du vil kanskje test terapi for til en viss grad. DHT er virulizing men testen er mer for all-over androgene utvikling av fri sirkulerende test litt mer enn DHT. Også se etter kosttilskudd som blokkerer SHBG en regulator / tregere av gratis test. Kjøle du har gode resultater med DHT! Send meg en liter i posten :).

 6. deathpool209 says:

  Jeg tar 5mg propecia hverdagen … faen skjære pillen …. og ja, jeg har rasende boners alllll tiden!

 7. transoutlaw says:

  DHT krem ​​kan * føre * hårtap. Jeg gjetter at du ønsker å stoppe håravfall, og hvis det er sant enn du ønsker å holde seg borte fra DHT.

 8. 19may0001 says:

  Jeg har et spørsmål kan DHT krem ​​som brukes på hårfestet hvor håravfall start, hva tror du?

 9. transoutlaw says:

  Jeg kjenner ikke den nøyaktige kjemiske sammensetningen til DHT krem ​​jeg brukt, bare at det var en 10% konsentrasjon av DHT i en hvit krem ​​base. Jeg har ingen erfaring med GH. Kan du finne dette av interesse: pegym.com/forums/chemical-pe/2429-chemical-pe.html

 10. transoutlaw says:

  Det er ikke akkurat det samme: extract, eller skjær, er hentet fra hele urt. Det er mer konsentrert og potent. Ekstrakter er vanligvis laget med alkohol. Du kan gjøre et avkok med hele urt, småkokende den i vann en stund.

 11. soulsurge84 says:

  er så Palmetto ekstrakt det samme som så Palmetto hele urt?

 12. threedom2000 says:

  Det er en androgolister her i Italia (Carlo Rando) som foreskriver en galenic DHT gel som har en bedre vehycle for glans (der det er DHT-reseptorer som omgår albuginea tunika) og også injiserer GH direkte inn i svamplegemene, med den globale hevdet resultatene av ca 3 cm i 6 måneder. Jeg ønsket å vite den eksakte kjemiske sammensetningen av galenic DHT gel (prosentandel på 10% i stedet for 2,5%), og om det er mulig å kombinere det med GH i samme gelblandingen ..? Thanx

 13. threedom2000 says:

  Hei Joshua, jeg 27 yo og jeg har brukt Andractim gel (androstanolone 2,5%) for 2 måneder og et halvt, etter laser delen av suspensory ligament (som brakte meg fra 13,5 cm til 15 cm) , sammen med Anropenis men jeg merke ingen gevinster, sannsynligvis på grunn av noen eksisterende blære og prostata betennelse. Jeg har hatt en puberal forsinke i ungdomsårene mine, behandlet kort med Andractim og Oxandrolone, men jeg lider for å ha det bare 6 inches … [Følger i neste kommentar]

 14. transoutlaw says:

  Takk for din kommentar! Hver kropp er annerledes … for meg, kom endringer på saktere pre-hysto. Det tok en stund for T for å overmanne E. Post-hysto, sped ting opp, spesielt med hensyn til min ansiktshår. The T hadde ingen konkurranse.

 15. BeckRosatoLewis says:

  Hei, jeg er 3 måneder 1 uke på T og ser inn i en hysto veldig snart. Korriger meg hvis jeg tar feil fordi jeg er forvirret om noe i denne videoen. Har ha en hysto aktivere endringene som kommer i raskere og vekst? Takk.

 16. xxcdemon08 says:

  skyte … vel jeg har hørt noen ting om lokaliserte Androgel til penis, men jeg vil se nærmere på det før jeg gjør noe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *