Hvordan Kjøp Propecia (Finasterid) online?

mars 2, 2018 Posted by Bjørn Olsen

Propecia er en medisin som brukes av menn (bare menn, kvinner og barn bør aldri forbruker Propecia) for å behandle mannlig mønsterhårtap, som er en form for androgenetisk alopeci, samt forstørret prostata, medisinsk referert til som godartet prostatahyperplasi. Finasterid brukes i Propecia for å redusere effektene av disse problemene. Propecia er merket for medisinering finasterid, som virker hormonalt ved å hindre testosteron fra å konvertere til dihydrotestosteron (DHT). Dette er signifikant fordi DHT er en endogen androgen sex steroid og hormon og høye nivåer av dette hormonet kan forårsake ubalanse i kroppen og plage menn med skallethet og prostata utvidelse. Dette hormonet er signifikant sterkere enn testosteron og refereres til som det ultimate mannlige hormonet.

Kjøp Propecia (Finasterid) online

Kjøp Propecia (Finasterid) online

Propecia skal aldri konsumeres av kvinner eller barn, da det kan forårsake fosterskader hos en kvinne hvis den blir eksponert under graviditet. Dette inkluderer også håndtering av medisineringstablettene, fordi Propecia kan absorberes gjennom huden. Selv om de fleste tabletter er belagt for å hindre fysisk kontakt med den aktive ingrediensen, er det fortsatt viktig å redusere risikoen og unngå kontakt.

Propecia kan øke mannens risiko for prostatakreft og / eller mannlig brystkreft. Du kan bli utsatt for vanlig rutinemessig blodarbeid for å sikre riktig prostatafunksjon. Det er viktig å holde en medisinsk fagperson godt informert om din erfaring mens du bruker Propecia. Videre kan Propecia forårsake små bivirkninger som hevelse i ekstremiteter, svimmelhet, svakhet, kvalme, impotens, blant andre. Informer lege dersom slike bivirkninger vedvarer eller forverres.

Propecia er foreskrevet av en lege og er rettet til å bli tatt med et fullt glass vann oralt samtidig på samme tid hver dag. Propecia må tas regelmessig og tar vanligvis tre måneder før en effekt blir sett. Det er vanlig å stoppe behandlingen med Propecia etter tolv måneder hvis det ikke er noen fordel, og en lege kan ta beslutningen om å bytte til ny medisin eller annen form for behandling. Stopp av forbruk av Propecia kan føre til at fordelene går tilbake. Hvis du tar Propecia for å gjenvinne hårtap, kan du oppdage at håret du har fått, vil gå bort.

Propecia kan kjøpes via et nettbasert eller fysisk apotek. Det er nødvendig med resept for kjøp i Norge og Sverige. Det er viktig å møte med en medisinsk profesjonell om helsemessige fordeler og ulemper ved å bruke Propecia som er spesifikke for din livsstil og helse uten å gå på bekostning av livskvalitet og sikkerhet.

Propecia har blitt foreskrevet for mange menn og kan brukes til å bekjempe effekten av mannlig mønster skallethet og / eller forstørret prostata. Andre lignende medisiner inkluderer Avodart (godartet prostatahyperplasi), Jalyn (godartet prostatahyperplasi) og Proscar (godartet prostatahyperplasi og mannlig hårtap). Hver av disse medisinene varierer i bivirkninger og fordeler. Å finne den rette for deg vil ta medisinsk råd, men vet at det er et alternativ som vil fungere godt for livet ditt.

About Bjørn Olsen

Jeg er allmennlege i Oslo. Min spesielle interesse er behandling av erektil dysfunksjon.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *