Kamagra i Norge

oktober 16, 2017 Posted by Bjørn Olsen

Har du problemer med glede kvinner? Er din penis halte? Er du bare sexlivet ditt? Selvfølgelig ikke, la det lindre erektil dysfunksjon ødelegge ditt sexliv. Prøv Kamagra. Men hva er det? Kamagra er en medisin som kan betraktes som en generisk form for Viagra. Den inneholder en aktiv ingrediens kalt sildenafil citrate. Denne ingrediensen gjør at blodet kan strømme inn i penis for å tillate ereksjon. Denne medisinen er for menn som har erektil dysfunksjon. Det kan komme i tablettform eller en muntlig gelé. Tabletten er den vanligste versjonen av Kamagra.

Kamagra i Norge

Bivirkninger av Kamagra
Selv om Kamagra er et nyttig verktøy for menn, er det fortsatt bivirkninger som bør øke bekymringen. Mange vanlige bivirkninger inkluderer, men er ikke begrenset til: hodepine, svimmelhet, fordøyelsesbesvær og diaré. De sjeldne og mer alvorlige bivirkningene av Kamagra er: uvanlig hjerteslag, urinveisinfeksjon, blod mens du urinerer, store synsforandringer som blurring, blå farge i syn og større bevissthet i lys. Noen få andre bivirkninger inkluderer en vedvarende hodepine, besvimelse og neseeblod. Du kan enkelt og bekymringsfritt kjøpe dette produktet online uten resept med et internasjonalt penge- eller debetkort i Norge. Du har ditt valg mellom tracker EMS, som omtrentlig kommer fram til fem til ni dager, eller du kan bruke flypostreise, dette kan ta ti opp til tjueen dager før ankomst. Når du kjøper Kamagra online, kommer de i 100 mg pakker med tjue, seksti, ett hundre og tjue og mer. For en pakke med tjue, vil det koste omtrent $ 2,55 per pille. Hvis du er interessert i seksti pakken, er kostnaden per pille $ 2,06. Den hundre og tjue pakken er $ 1,68 per pille. Hvis du trodde det var en god del, vent til du ser hvordan muntlig geléversjonen sammenligner.

 

Den muntlige geleen utgjorde rundt 2013 av et selskap som heter Ajanta Pharma. Oral gelé er tilgjengelig for kjøp på nettet (rabatter også tilgjengelig) i Norge. Denne medisinen kommer i 100 mg per dose. Disse geléene kommer i alle slags deilige smaker og de kommer i en satchel etter eget skjønn. En viktig forskjell mellom tabletter og gelé er at geléene har langt mindre bivirkninger. Det er et raskere, mer absorberende produkt uten å forårsake fordøyelseskanalen irritasjon av fordøyelseskanalen. Den anbefalte dosen for Kamagra oral gelé er tjuefem til hundre milligram om dagen. Den store delen om dette er at du bare tar litt om gangen etter ønske gjennom hele dagen. En annen god fordel om Kamagra oral gelé diskriminerer ikke opprinnelsen til tilstanden eller alderen din. Alle kan ta det! Seksuell opphisselse varer også lenger enn en vanlig pille for en bedre, langvarig opplevelse. Også, det er ikke så mange bivirkninger med gelé, i motsetning til tabletten. Disse bivirkningene fra Kamagra oral gelé inkluderer rennende nese / tett nese, liten diaré og en allergisk utslett. Ikke la bivirkningene avskrekke tanken din på denne deilige medisinen. Kamagra oral gelé er et bra slag for pengene dine, en dose koster bare $ 2,23. Hva en avtale!

Bjørn Olsen

Allmennlege at Ullevål Universitetssykehus
Jeg er allmennlege i Oslo. Min spesielle interesse er behandling av erektil dysfunksjon.

Latest posts by Bjørn Olsen (see all)

About Bjørn Olsen

Jeg er allmennlege i Oslo. Min spesielle interesse er behandling av erektil dysfunksjon.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *