Kjøp Propecia 1mg og 5mg

desember 5, 2017 Posted by Bjørn Olsen

Propecia (eller Generisk Finasteride) er en original medisin som brukes til behandling av menn som er i ferd med å balding eller mister håret. Dette problemet er ikke en livstruende lidelse, men det er noe som mange menn synes å være skadelige for både selvtillit og selvbilde. Det første som skal etableres er det som forårsaker hårtap i første omgang, og det oppstår når kroppen din ikke produserer nok positiv testosteron, og i stedet produserer et kjemikalie kalt dihydrotestosteron (DHT).

Kjøp Propecia 1mg og 5mg online

Hva Propecia gjør er å stanse eller sakte dannelsen av DHT i kroppen din som vil tillate en mann å redde håret. Det skal bemerkes at verken kvinner eller barn skal bruke eller håndtere Propecia (eller Finasteride), da det kan absorberes gjennom huden og kan forårsake alvorlige helseproblemer for dem. En av fordelene med Propecia er at det ikke er et begrenset narkotisk middel og kan enkelt kjøpes i butikker over hele landet eller online. Det er ikke nødvendig å få resept fra en lege og bruke mye penger på noe som de fleste forsikringsselskaper ikke vil dekke. Prisen på Propecia er også veldig rimelig og vil være imøtekommende for de fleste budsjetter. Selv om legemidlet er trygt, er det noen bivirkninger som brukerne skal være forsiktige med, de inkluderer, men er ikke begrenset til: utslett, brystforstørrelse, hevelse av lepper og ansikts, brekninger og allergiske reaksjoner. Selv om disse bivirkningene kan høres alarmerende, er det vel verdt å merke seg at rådgivning med ens egen lege mange, hvis ikke alle, av disse bivirkningene kan unngås eller helt reduseres. Ingen av bivirkningene er permanente og varer bare en dag eller to.

Propecia 1mg og 5mg priser

For tiden i Norge er Propecia tilgjengelig i to doser, 1 mg og 5 mg. Rådfør deg med legen din før du velger doseringen som passer best for deg. Brukerne bør ta hensyn til at jo høyere dosering er, desto mer sannsynlig vil de oppleve de ubehagelige bivirkningene. Propecia er tilgjengelig online for en variabel pris på 1,97 EUR til så lite som 0,80 EUR, avhengig av mengden du kjøper. Ordren vil bli sendt diskret til huset ditt, og du vil ha gjort det første skrittet på reisen for å gjenvinne håret ditt og tillit som følger med det. Før du tar medisinen, er det viktig å merke seg at du bør konsultere legen din dersom du har noen av følgende: leversykdom, prostatakreft, blære muskelforstyrrelse, manglende evne til å urinere, strenge urinrøret eller hvis du har hatt en allergisk reaksjon på lignende medisiner ved navn dutasterid eller merkenavnet Avodart. Giftede menn som har gravide koner eller en gravid kvinne i livet, bør være flittige i å sørge for at de ikke blir utsatt for medisinen på noen måte, da det kan forårsake fosterskader. Hvis en kvinne ved et uhell kommer i kontakt med pillen eller rester, og ikke har tatt det, anbefales det å snu området grundig med såpe og varmt vann. Hvis det oppstår komplikasjoner, så kontakt lege.

Bjørn Olsen

Allmennlege at Ullevål Universitetssykehus
Jeg er allmennlege i Oslo. Min spesielle interesse er behandling av erektil dysfunksjon.

About Bjørn Olsen

Jeg er allmennlege i Oslo. Min spesielle interesse er behandling av erektil dysfunksjon.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *