Kjøp Propecia piller

januar 22, 2018 Posted by Bjørn Olsen

Propecia er en behandling for hårtap, overdreven hårvekst, eller som en del av et hormonbehandlingskurs for transgenderkvinnere. Propecia kommer vanligvis i form av en brunbrun, åttekantet tablett med bokstaven «P» stemplet i den ene siden og «PROPECIA» på den andre. Propecia kan oppbevares ved romtemperatur og anbefalt dose er en tablett per dag. Propecia kan tas med mat eller drikke. Propecias biologiske halveringstid er fem til seks timer, og en konsekvent tre måneders behandling er nødvendig for å se resultater. Pasienter som slutter å ta propecia, vil nesten alltid se fordelene deres omvendt innen et år, noen ganger mindre. Propecia ble en gang forbudt fra sport på grunn av sin evne til å maskere steroidbruk, men forbudet ble opphevet etter steroid testing forbedret.

Kjøp Propecia piller i Norge

Propecias primære ingrediens er finasterid, hvis molekylære formel er C23H36N2O2. Finasterid er en syntetisk 4-azasteroidforbindelse som hemmer Type II 5a-reduktase, et enzym som er ansvarlig for omdannelse av androgen og testosteron til 5a-dihydrotestosteron (DHT). Finasterid er et hvitt pulver, litt krystallinsk i utseende. Det oppløses ikke i vann. Det kan absorberes gjennom huden, spesielt hvis tabletten er brutt eller knust. Propecia tabletter inneholder en milligram finasterid og en rekke inaktive ingredienser, inkludert laktosemonohydrat, mikrokrystallinsk cellulose, pregelatinisert stivelse, natriumstivelseglykolat, hydroksypropylmetylcellulose, hydroksypropylcellulose, titandioxid, magnesiumstearat, talkum, docusatnatrium, gult jernoksid og rødt jernoksid. Disse ingrediensene er ikke skadelige.

Propecias mange mindre bivirkninger inkluderer, men er ikke begrenset til: impotens, tap av interesse for sex, problemer med orgasmering, vanskeligheter med utløsning, hevelse (spesielt i føtter eller hender), brystsveling, svimmelhet, svakhet, svimmelhet, hodepine, rennende nese , og hudutslett. De fleste av disse vil opphøre hvis du slutter å ta propecia, men de seksuelle bivirkningene kan vedvare og krever ekstra behandling. Disse bivirkningene er ikke farlige og kan sikkert ignoreres.

Mer alvorlige bivirkninger inkluderer standardliste over allergiske symptomer: elveblest, pustevansker og hevelse (ansikt, lepper, hals eller tunge). Kontakt lege umiddelbart hvis du merker noen av disse. Allergi-reaksjoner kan variere fra mildt irriterende til ødeleggende dødelige, og bare en lege er erfaren nok til å fortelle hva det vil være. Propecia er også kjent for å forårsake erektil dysfunksjon (svært sjelden, mindre enn 0,1% av testpersonene). Propecia kan også forårsake gynekomasti, eller «mannlige boobs». Disse sistnevnte to bivirkningene blir vanligvis mindre sannsynlige over tid og gradvis reparere seg selv hvis de oppstår. Propecia er også løst korrelert med depresjon, angst og selvmord.

Propecia er ulovlig uten resept, men kan kjøpes online fra forskjellige butikker som Apoteknorgenl.com. Et enkeltbord koster flere dollar med mindre rabatter for å kjøpe i bulk. Propecia generisk navn er rett og slett finasteride og koster rundt en dollar per tablett. Både merke og generisk krever resept. Kjøper fra butikker som ikke krever resept, anbefales ikke.

About Bjørn Olsen

Jeg er allmennlege i Oslo. Min spesielle interesse er behandling av erektil dysfunksjon.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *