Propecia håravfall piller

mai 12, 2015 Posted by Bjørn Olsen

Propecia er et reseptbelagt legemiddel som brukes til behandling av personer med håravfall problemer. Denne reseptbelagte medisiner er utviklet for å hjelpe menn med moderat samt mild skallethet eller hårtap. Propecia har gjennomgått en rekke kliniske tester, og har vist seg å være mer effektive enn de fleste hårtap medisiner som placebo og Rogaine. Den viktigste funksjonen til Propecia er å hindre konvertering av testosteron til DHT hormoner. Disse hormonene er ansvarlig for mannlig mønster skallethet. Foruten å stoppe håravfall, hjelper Propecia også re-vokse og gjenopprette tapte hår. Stoffet er normalt tilgjengelig i form av en 1mg tablett. Men det er ingen kjent behandling for mannlig mønster baldness unntak for slike medisiner som kan stoppe det og hjelpe re-vokse hår. I tillegg til denne reseptbelagte medisiner er det også andre former for behandling. Disse inkluderer gjennomgår en kirurgisk prosedyre, slik som mikro follikulær poding. Denne prosedyren erstatter de svake hårsekkene med friske og sunne seg.

Kjøp Generisk Propecia i Norge

Kjøp Generisk Propecia i Norge

Den aktive ingrediensen i Propecia er Finasteride. Den ingrediensen hindrer utvikling av hårtap forårsaker hormoner i kroppen. Når du tar Propecia piller, må du ta dem nøyaktig som foreskrevet av legen din. Pillene bør ikke tas i større doser, eller for en lengre periode enn anbefalt. Sørg for at du strengt følge instruksjonene angitt av legen. Disse inkluderer å ta pillene med en glassful av vann. Men for å oppnå best mulig resultat, må du bruke Propecia piller i en jevnlig basis. Det anbefales at du tar pillene på daglig basis for en periode på tre måneder før du kan observere noen synlige forbedringer. Medicin fungerer best på lang sikt og forbedringene slites raskt av når du slutter å bruke medisinen.

Akkurat som alle andre behandling, Propecia piller har sine bivirkninger til enkelte brukere. Disse bivirkningene varierer fra mindre til mer alvorlige bivirkninger. Minor bivirkning av å bruke stoffet inkludere hevelse i føtter og hender, redusert seksuell potens, rennende nese, hud utslett, testikkel smerter og selv svimmelhet. De sjeldne, men mer alvorlige bivirkninger av medisinen inkluderer pustevansker, hevelse i svelg, tunge og lepper samt brystsmerter, klumper og væske fra brystvortene. Hvis du opplever noen av disse bivirkningene, er det best at du oppsøke lege umiddelbart.

Propecia piller er kun laget for å brukes av menn, og må ikke brukes av barn og kvinner. Husk å oppbevare tablettene med en konstant romtemperatur unna lys, varme og fuktighet.

About Bjørn Olsen

Jeg er allmennlege i Oslo. Min spesielle interesse er behandling av erektil dysfunksjon.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *