Propecia i Norge

januar 11, 2018 Posted by Bjørn Olsen

Norges menn! Det er mange kamp i livet som virkelig kan bryte ned en manns tillit, selvverdighet og selvbilde. En av de største tingene en mann vil frykte å løpe inn, er hårtynning og mannlig mønster skallethet. I dag skal vi diskutere et pålitelig alternativ til behandling av tynnhår og de stadig voksende skallet flekker på toppen av din noggin.

Propecia i Norge uten resept

ingen problemer med tollen

Hårtap kryper alltid opp på oss menn. Det første som treffer oss er den avtagende hårlinjen som er naturlig når vi blir eldre. Det er ikke noe hår tap i løpet av denne tiden, og ni av ti tenker vi ikke på det når dette skjer. Neste hår begynner å vokse langsommere, og vi begynner å trenge færre hårklipp. Før vi kjenner det BAM!, Styler vi håret vårt for å dekke opp flekker og bære kulehatt ut av ren forlegenhet. Det er ingenting vi kan gjøre med det. Det er til nå, herrer jeg presenterer for deg Propecia.

Nå vet jeg hva du tenker, det er ingen reell kur for å tynne hår og skallethet i tillegg til dyre transplantasjoner. Piller og eliksir som lover å regrow hår er en svindel. Jeg er her for å fortelle deg at det absolutt ikke er sant! Propecia har blitt klinisk bevist for å forhindre og regrow hår i over 80% av mennene som tar det. Det betyr at du kan få tilbake det ungdommelige hårhodet hvis du er villig til å ta sjansen og prøve Propecia i dag. Propecia ødelegger helt ideen om at hårtynning og skallethet bare er noe vi har å håndtere for resten av livet.

Bortsett fra den mest åpenbare fordelen av å regrowere hår, hvilke andre fordeler har Propecia? Vel for det første, hvis du har familie kjæledyr, kan du ta medisinen uten å bekymre deg for deres helse hvis de kommer i kontakt med den. Andre hårbehandlinger som Rogaine kan være dødelige for katter og hunder hvis de tas inn, selv om det er en dråpe. Propecia kommer i en pilleform og gir kjæledyrets eiere sunt sinn når de tar medisinen. Også, et lite kjent pluss av Propecia er at det krymper prostata. Mange menn som har utvidede prostata og lider også av hårtap, vil finne dobbelt fordel ved å bruke Propecia.

Når det gjelder bivirkninger, er listen ganske kort, men har vært en viktig faktor i skremme menn bort fra å prøve Propecia. Den største er at Propecia må tas så lenge du vil beholde håret ditt. Det er riktig hvis du slutter å ta Propecia, da kroppen din vender tilbake til normal, øker hormonene som er ansvarlige for håravfallet ditt og vil fortsette å falle ut. Den neste største tingen er effekten på din libido. Mens det er nok av horrorhistorier om denne bivirkningsstudien, er det veldig sjelden! Andre bivirkninger som er like sjeldne inkluderer hudutslett, prippen eller en rennende nese. Propecia er også designet for å bli tatt av menn bare! Beklager damer, hvis du er på utkikk etter et alternativ til håravfall, er det et helt annet innlegg fra denne.

Innkjøp Propecia i Norge er ganske grei, men det viktigste ved å anskaffe Propecia er at du trenger resept for å få det. Når du er foreskrevet, kan du enkelt bestille det fra et større eller mindre apotek. Det være seg online eller personlig, alt avhenger av dine preferanser for å få hendene på det. Online levering er åpenbart lettere og diskret hvis du ikke vil at noen skal vite at du prøver Propecia.

About Bjørn Olsen

Jeg er allmennlege i Oslo. Min spesielle interesse er behandling av erektil dysfunksjon.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *