Propecia i Norge

desember 30, 2017 Posted by Bjørn Olsen

Jeg surfer på nettet og ser gjennom fakta om mannlig hårtap. Jeg lider av androgen alopecia, eller mannlig mønster skallethet (MPB), som 70% av mennene som opplever balding i deres levetid. Jeg var på utkikk etter en måte å bidra til å løse eller til og med lette problemet mitt. Min MPB har forårsaket meg å være mindre trygg, noe som er veldig forskjellig fra min personlighet. Jeg har alltid følt at jeg kunne erobre verden uten annet enn mine bare hender. Nå tar jeg et tap av moral når jeg ser i speilet og jeg savner hår. Jeg prøvde flere forskjellige produkter og medisiner, men ingen av dem jobbet slik jeg ønsket dem, noe som fikk meg til å føle meg enda mer motløs. Så løp jeg inn i Finasterid.

Propecia (Finasterid) Kjøp online i Norge

 

Finasteride, eller bedre kjent med navnet Propecia, er en reseptbelagte styrkeløsning til MPB. Det bidrar til å stoppe balding på vertex og mid-scalp området. Hvordan gjør det det? Den oppnår dette ved å forhindre omdannelse av testosteron til dihydrotestosteron (DHT). Propecia gis i 1 mg tabletter av legen din. Det kan tas med eller uten mat. Vær tålmodig med denne medisinen fordi du kan trenge å ta Propecia hver dag i 3 måneder eller mer før du ser hårvekst. Hvis du stopper behandlingen, kan du se at håret går bort så fortsett med denne medisinen, og du vil mest sannsynlig se resultatene du leter etter.

Propecia har noen bivirkninger. De fleste bivirkningene er milde og sjeldne. Du kan se hevelse i hendene eller føle deg, føler deg svimmel eller som om du skal svette, få hodepine eller rennende nese. Hvis du opplever å få problemer med å puste, svulmer ansiktet og leppene dine, eller andre potensielle allergiske reaksjoner, umiddelbart etter akuttmedisinsk hjelp. En annen potensiell bivirkning, som jeg fant litt av å sette, er tap av interesse for sex eller har problemer med utløsning. Men disse er bare potensielle risikoer. Hvis du noen gang har hatt leversykdom, prostatakreft, ikke kan urinere, eller har en allergisk reaksjon på Avodart (annen medisin for MPB), spør legen din dersom Propecia passer riktig for deg. Propecia kan absorberes gjennom huden, så hold den bort fra barn og kvinner, spesielt hvis hun er gravid.

Mange forbrukere av dette produktet har alle vært fornøyd. De hevder at deres hårtap redusert med 90% innen 3 måneder og hadde noe hår vokse tilbake. Jeg sier det er verdt et skudd. Dessverre er Propecia et reseptbelagte legemiddel og må ordineres til deg av din familie lege. Hvert sekund du slipper å snakke med legen din om dette gjennombruddet for noen pasienter, mister du mer hår. Gå og diskuter med legen din om Propecia er riktig medisin for deg. Det har hjulpet mange menn, inkludert meg selv, gjenvinne tillit til det vi gjør på vår daglige basis. Det er utrolig hva en liten motivasjon og reseptbelagte medisiner kan gjøre for håravfall. Propecia er like vanlig som Rogaine. Hvis du prøvde Rogaine og det ikke fungerte for deg, her er ditt mirakel. Norges menn, gå til din mannskap og prøv Propecia idag!

About Bjørn Olsen

Jeg er allmennlege i Oslo. Min spesielle interesse er behandling av erektil dysfunksjon.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *