Propecia Spørsmål og svar

september 7, 2011 Posted by Bjørn Olsen

Mer Propecia spørsmål vennligst besøk: Apoteknorge.nl

Funny NO dum! Ja men tot hadde hockeysveis da den kom ut og side brenner im 4 måneder gravid! ved siden av øl som er, kan The mannlige kroppen hos mennesker unnfange inneholdt av en in vitro miljø, og implantat seg i magen, og muligens vokse for et par …

jeg har tatt propecia for over et år og er redd for sin forårsaker ED. Eventuelle andre menn med samme problem? Hvis du liker sluttet med det, gjorde din seksuelle ytelsen forbedres? – Jeg har tatt propecia i ca 3 år siden ingen seksuelle bivirkninger. Det gjør staten som en bivirkning av …

– Propecia er et kjemisk stoff for menn med forutbestemte genetisk vei for hårtap (mannlig mønster baldness). Det kan ikke fortsette hårfestet. Men profinast kan. Profinast ligger her: http://leveringutenresept.com Ikke for meg .. Rogaine fungerte ikke heller. Da jeg var yngre, hvis de fortalte meg kylling sxxx ville fungere, ville jeg ha kjøpt …

jeg tar Propecia, og siden det gjør noe med nivåene av testosteron i kroppen , og muskelvekst ønsker testosteron, går det å bli vanskelig for meg å få muskel massen gjennom å løfte vekter? Dersom det kommer til effekt muskelvekst hvordan drastiske er effekten? Thanks – Ingen ,…

Jeg forstår hvordan Propecia virker, men finner lite info på nettet fra alle som har noe vegring mot å si om stoffet – andre enn de 2 % av brukerne som hevder at seksuell dysfunksjon (sannsynligvis mye høyere base på min erfaring med …

Propecia er håravfall stoffet v1agra er stoffet for ED Nei OSHA 10-panel spesielt ser for narkotika av skjellsord som kokain, ecstasy, marihuana, metamfetamin, benzodiazopine osv. medikamenter som du nevner ovenfor er lovlig og ha en gyldig opprinnelse for å være foreskrevet. Nei .. .. …

har jeg tatt propecia i 5 måneder nå og det virker til å virke omgitt av områder av hodet mitt med håravfall. Da jeg først begynte å tap håret mitt, synes det at resten av mitt hår . har fått tynnere Vil propecia gjøre håret jeg allerede innehar vokse i tykkere Håret mitt …

min ektemenn håret er tynt og faller ut – dette bare skjedde i den siste tiden 9 . eller 10 måneder er han bare 29 hva som forårsaket dette, og hjelper propecia eller noe annet det -!??.. Kan ikke skade å prøve jeg i min midten av 20-årene og nyte merke thinning opp topp …

jeg bruker det som et forebyggende. Det synes å være den beste av alle. Hold hva du får. Jeg er sikker på om jeg ikke hadde begynt på det 3 år siden, ville jeg ha mye større håravfall. Jeg la merke til det selv av Shedding bremset ned betraktelig gang på det.

Propecia / Finasteride brukes til å redusere hårtap på grunn maskulint mønster baldness.

Propecia er en pille som brukes for behandling av mannish mønster Hårtap på toppunktet (toppen av hodet) og anterior mid-skalp området (midt foran på hodet). Det er ikke tilstrekkelig bevis for at Propecia virker for viker hairlines ved tinningene. Propecia er for …

– Ja det gjør. Den beste måten å reversere håravfall er triple kombinasjonen av Propecia ved pille, Rogain topically, og flass sjampo som inneholder sink eller annet. Studier har vist at sink pryonate eller hva som sink nyttig ingrediant er i hode og skuldre og andre lignende flass sjampo gjør håret til å vokse tilbake omgitt …

– Nei – to forskjellige rusmidler . Proscar er for prostata. Propecia er for håret. Kilde (s): http://www.drugs.com/pdr/propecia_tablet? http://www.drugs.com/pdr/proscar_tablets? Ja, det gjør de. De er det samme stoffet (aktiv ingrediant), men forskjellige styrker. De fant at inntak av Proscar i 5 mg dose hjelper ved forstørret prostata, mens det samme stoffet på kun 1 mg (Propecia) hjelper …

Du kan vite alt dette allerede, men beholde oppmerksom på at de er forskjellige tilnærminger til som erter i en pod problem, som er et bestemt enzym er konvertering av testosteron til DHT, og det er denne DHT som forstyrrer normal hårvekst. På minste, det er hva forskerne tror på dette punktet.

Etter nylig oppdaget at jeg hadde Male pattern baldness, bestemte jeg meg for å ta initiativ og gjøre noe bare om det. Etter å ha undersøkt mange medisiner et alternativ metoder for å hårvekst, kom jeg over Propecia. Etter få en resept på propecia, begynte jeg å ta det umiddelbart for å bremse prosessen med MPB. Etter at selv om det for …

Hei, jeg har vært på Propecia i ca 2 uker og har merket en betydelig økning i Shedding. Har noen andre hatt dette samme problemet, eller er stoffet ikke fungerer for meg? Jeg ringte Propecia og de sa at det ikke var en adjektiver forekomst (ikke sikker på hvor kunnskapsrik han faktisk var). Må jeg avslutte …

ingen skallet på min fars side, men på min mors side av familien, sent 40-tallet og tynning, lurte på hva som ville være best for pengene. takknemlighet. – Vel først, må forskjellen b / w Propecia og Rogaine skal merkes, som en er en vasodilator og bare øker blodsirkulasjonen, mens den andre …

Nei du ikke trenger det. Klikk på denne linken og legger inn bestillingen.

noen bieffekter This one jeg elsker, og det enkle svaret er dette; IF Sir Elton John, prins Charles, hertug av Edinburgh, ikke kan hjelpes, DO hva faen U THINK? , IM skallet og mistet den PÅ 25YRS, er det ingen kur, ITS i Levis DIN min venn, WORRY IKKE skjønt, COS er det nok …

Og var du i stand til å bli regelmessig igjen når du sluttet med det, og i så fall hvor lang tid det tar å få Propecia ut av systemet? – Ja, imponerende vanlig. Avslutt ta ting ..

Jeg har hørt noen skrekkhistorier før fra folk bruker det, og jeg har brukt det ikke lang tid og kan bare være å forestille seg ting, men jeg tror im kommer ned med noen av dem. – Ikke verb! Bare 2% av mennene tok medisiner opplever noen bivirkninger som betyr at det er a. ..

Hei Hvordan står det: På sin opprinnelse, er markedsleder i tablettform og ble brukt utelukkende hos hypertensive pasienter. Som en vasodilator, har et utmerket svar innen denne type patologi. Minoxidil aksjon mot hårtap, ble det oppdaget at noen pasienter …

jeg bor i Storbritannia og jeg ønsker å kjøpe pillen propecia «åpenbare grunner». Men jeg kan Noy synes å finne sin kontakt overalt. Jeg ikke bare ønsker å kjøpe av enhver webside som de kan ømme meg noen pille som ikke vil faktisk Propecia. Kan u hjelp. hmm Neva bruk propecia er FDA …

Vennligst fortell hvor godt det fungerte – Jeg brukte mange produkter. Den aktuelle ting er OK hvis du bare starte å skranglete eller har Minor hårtap. Men det tar en stund å jobbe (hvis det fungerer i det hele tatt), og for noen mennesker ensomme de vokser fersken fuzz eller i det minste …

hvis så .. Hva var dine resultater? og hva synes du? – Det er flere former for hårtap. Hvis det er mannlig guide skallethet (Androgenetic alopecia) da hårtap kan ikke være fullt herdet i de fleste tilfeller, men bare frosset en stund nær behandlinger tilgjengelig på markedet i dag. 1 )…

– Propecia vil ikke fungere! det fungerer bare i svært sjeldne situasjoner! likevel som vi vet – down tap kan være forårsaket av mange forskjellige grunner! Det er mange årsak til tap av hår som stress, dårlig ernæring, medisiner, skjoldbruskkjertelen dysfunctions, sykdom, soppinfeksjoner, hormonelle problemer, for å nevne noen. år siden …

Gjorde det fungere? Var det noen bivirkninger? Merk nettsider antyder at mindre enn 2% av mennesker liker se og de er 100% reversibel også. http://www.propecia.com/finasteride/prop 鈥? Bare ikke ha noe å rote med testosteron. JA OG I’T WORKS MY UNCLE bruker det! Jeg har brukt det selv. Først to måneder …

jeg trenger å vite liker det å llok for i telefonboken, Takk – før du vurderer å starte propecia du må virkelig studere rundt bivirkninger. Det kan rotet dine hormoner virkelig ille hvis du ikke er heldig, så du må velge ,…

Jeg har begynt å oppleve thinning hår. Jeg har Aetna helseforsikring. Mens jeg vet at det koster ulike priser avhengig copay din. Jeg lurer på gjennomsnittlig hvor mye koster det den gjennomsnittlige person å bruke propecia. – Ringe et apotek, har jeg gjort det før for å forsikre at jeg kunne ha råd til

Post-Propecia / Finasterid Syndrome – permanent fysiske, psykiske og seksuelle bivirkninger som fortsetter til tross for røykeslutt Finasteride (Propecia, Proscar, generika).

Dr. John Crisler, DO snakke ut på en nylig medisinske symposium om farene ved Finasteride, er det farlig effekter på det endokrine systemet og muligheten for permanente bivirkninger.

About Bjørn Olsen

Jeg er allmennlege i Oslo. Min spesielle interesse er behandling av erektil dysfunksjon.

17 Responses to Propecia Spørsmål og svar

 1. pustel says:

  ive tatt dette stoffet ca 1,5 år.første i redusert dose på grunn av bivirkninger, men da jeg stoppet den completly fordi det ikke var noen forskjell.Jeg stoppet det 1,5 måneder siden.min sex blitt veldig sakte bedre.Hva kan jeg gjøre for å fremskynde min regenerering av kroppen min.Takk, at du opned mine øyne.det er så urettferdig, fordi whoe internett og hele legene snakker om bare 3% bivirkninger.sin bullshit vet du!

 2. 1DennisK says:

  Han har stort hår

 3. gokhanovski says:

  @ RandomShellAccount De publiserte data, bivirkning forekommer i mindre enn 2% av pasientene, er jus en gimmick for å få deg til å kjøpe den jævla ting. 100% av den mannen som jeg har kjent lidd av seksuelle bivirkninger. Må fortsette å bruke dette hvis seksuelle bivirkninger ikke er av bekymring. Selv bruker den for et par dager vil føre til bivirkninger som vil ta år å gå bort. Gjør din søke om bivirkninger før du begynner å bruke det.

 4. gokhanovski says:

  De publiserte data, bivirkning forekommer i mindre enn 2% av pasientene, er jus en gimmick for å få deg til å kjøpe den jævla ting. 100% av den mannen som jeg har kjent lidd av seksuelle bivirkninger. Må fortsette å bruke dette hvis seksuelle bivirkninger ikke er av bekymring. Selv bruker den for et par dager vil føre til bivirkninger som vil ta år å gå bort. Gjør din søke om bivirkninger før du begynner å bruke det.

 5. xtremixt1 says:

  jævla forestille vite at du er mann og vet at du aldri vil kunne nyte å bruke verktøy. mannen er bedre da død. Det ville være forferdelige livet.

 6. Bobbydugrass says:

  Les dette, er 1 mg for mye, kan du kutte dine piller i 6 stykker og ta ett stykke hver tredje dag,, vei mindre bivirkninger ..google Propecia 0,2 mg samme som 1mg

 7. T3RRABYT3 says:

  @ Stlyes Har en master rens? Hva er ingrediensene i den offisielle mesteren renser bro? det er så mange ting merket mestre renser for så mange forskjell formål, en for slanking, rengjøring av tarmer, at jeg har sett.

 8. propeciahelp says:

  Newsflash: Registrer deg for kanadisk gruppesøksmål, eller registrer deg MULIGE USA eller internasjonale Propecia og Proscar gruppesøksmål / MASS TORT Prosedyre @: PROPECIACLASSACTION [dot] comHvis du eller en du er glad lider negative seksuelle og andre bivirkninger av Propecia eller Proscar som ikke har løst selv etter seponering av medikamentet, kan du kvalifisere for skader som kan tildeles i en kanadisk, og mulige amerikanske eller internasjonale, class action / masse erstatningsrett søksmål.

 9. propeciahelp says:

  @ FenotipobombayVurderer et gruppesøksmål for vedvarende Propecia og Proscar bivirkninger har blitt arkivert i Canada og andre vil trolig være på vei i USA og internasjonalt, er det klart du har ingen anelse hva du snakker om.

 10. fenotipobombay says:

  Jeg tror at det er for mye desinformasjon om bivirkninger av Propecia … millioner av menn brukt propecia, har sitt hår vokst og har aldri hatt et problem … Jeg tror også at i disse såkalte permanente disfunction, spiller psicology det største spillet .. aldri undervurdere hannens touchness om hans penis .. Hvis en 0,0005% av menn bruker propecia hatt dårlige effekter som ikke er en god grunn til å gjøre utrolig partisk video på denne måten: respekt til 99; 9999% menn som brukte stoffet løse et problem

 11. propeciahelp says:

  BREAKING NEWS (24 januar 2011): gruppesøksmål arkivert i Canada for vedvarende Seksuell dysfunksjon FRA Propecia og Proscar.Klein Lyons [advokatfirmaet] har innlevert et gruppesøksmål mot Merck Frosst Canada og dets tilknyttede selskaper på vegne av kanadiske menn som brukte Propecia eller Proscar og led fortsetter seksuell dysfunksjon.Kanadiere – LES DETALJER & SIGNUP: Google «Klein Lyons propecia class action» eller besøke KleinLyons (dot com) nettsider.

 12. stlyes says:

  @ RandomShellAccountTil en master rens. Slå det opp på google. Gjør det. Etter youv’e gjort det, mistet håret vil vokse, og skallethet ville bli kurert !!!!!!!

 13. 3oMethylmorphine says:

  Morsomt nok det bare to legemidler som stoppet min pikk fra svare ordentlig var Citalopram og Amitryptiline. Hvis jeg tar en høy dose av ett av disse to stoffene (sannsynligvis hele typen narkotika, vil SSRI og TCA gjøre det samme) så jeg finner det svært vanskelig å orgasme, og min pikk føles «livløst» – andre mennesker rapportere dette med antidepressiva (kaller det en «koble mellom hjernen og penis»). Fin på den andre siden gjorde meg som en tenåringsgutt igjen.

 14. 3oMethylmorphine says:

  Tar Fin gjort min libido gå opp istedenfor ned. Det tok hodet mitt i så jeg har ingen kjæreste, så hva er poenget.

 15. RandomShellAccount says:

  Jeg bare kom et forum som heter «Hair Loss Talk» og det synes som Propecia er presset der som sukkertøy.Jeg er bare begynnelsen for å gjøre forskning på håret mitt tap og denne dritten skremmer meg.Jeg er en av de gutta som alltid har hatt mer testosteron enn noen av mine jevnaldrende min alder, selv på 36 jeg som en 24 år gammel, dyp stemme, samme muskel tonn jeg hadde for 15 år siden.Jeg kan ikke forestille meg hvordan dette ting kunne vraket meg hvis noe gikk galt.Men noen mennesker gjør det virke som denne ting er det eneste alternativet.Er det?

 16. soulstice99 says:

  det er moro n spill til yer pikk wont svare. denne ting er gift!

 17. propeciahelp says:

  BBC Radio 1 NEWS rapport utgitt: skallethet narkotika Propecia «risikere menns seksuelle helse «.Google «BBC newsbeat propecia» for full nyhetsartikkel.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *